CASCA DE COPIAT

 Sistem conceput pentru comunicare discretă. Aceste căşti cu microvibraţii şi bluetooth sunt foarte căutate deoarece oferă multe avantaje la un preţ decent comparativ cu restul sistemelor.

 Aceste căşti cu bluetooth folosesc tehnologia Microvibraţiilor. Folosind căşti de copiat cu microvibraţii GARANTĂM că în ureche, NU se va vedea nimic, NU se va auzi nimic în exterior şi NU îi vei mai auzi în casca şi pe ceilalţi care au sisteme asemanatoare în sala respectivă.

 Cască cu Bluetooth şi microvibraţii este special concepută pentru comunicare discretă. Aceste căşti wireless cu microvibratii şi bluetooth sunt foarte căutate deoarece oferă multe avantaje la un preţ decent. Acest sistem foloseşte tehnologia caştilor cu microvibratii. Folosind căşti de copiat cu microvibratii GARANTAM ca în ureche NU se va vedea nimic, NU se va auzi nimic în exterior şi NU îi vei mai auzi în casca şi pe ceilalţi care au sisteme în sala respectivă.

 folosind acest tip de căşti nu îi veţi mai auzi pe alţii care au sisteme în aceeaşi încăpere cu tine.

 Bluetoothul este conectat fără fire la telefonul tău. Acesta ia vocea celui care îţi şopteşte, o amplifică, iar cu ajutorul colierului o trimite wireless către casca din ureche. Tot Bluetoothul captează sunetele cu ajutorul microfonului foarte sensibil încorporat, le trimite wireless la telefon şi apoi mai departe la cel care îţi şopteşte (deci cel care îţi şopteşte te şi poate auzi).

 porneşte bluetoothul – activezi conexiuna bluetooth de la telefon – dai căutare de noi dispozitive bluetooth şi conectează bluetoothul la telefon – conectează bateria de 9V în suport,

 sau poţi apela ultimul număr din lista apăsând de 2 ori rapid pe butonul de pe bluetooth, la baza gâtului şi telefonul apelează automat fără să umbli la el.

 De la colier la ureche nu există absolut nici un fel de fir! Conexiunea cu casca este: automată, wireless şi invizibilă oricărui detector.

 funcţie de răspuns AUTOMAT la apel, funcţie de apel a ultimului număr din lista + închis apel – fără să ai acces la telefon,

 după ce ai conectat sistemul de copiat la telefon tot sistemul devine ascuns, orice alt telefon sau sistem care va da căutare nu va găsi nimic,

 căştile nu rămân blocate în ureche, decât dacă le purtaţi încontinuu mai multe zile sau nu vă curăţaţi bine în ureche înainte.

 Acest sistem este compus dintrun mp3 player si microcasca japoneza MC3500, un sistem ce se bazeaza pe inregistrari audio, functioneaza independent (fara telefon mobil), recomandat in zonele fara semnal, ce ofera o autonomie de minim 6 ore.

 puteti da: play, volum, next sau back prin simpla apasare a butoanelor de pe mp3 player – BUTOANELE SUNT SILENTIOASE ;

 mini antenuta se ataseaza la mp3, se pozitioneaza astfel incat sa fie cat mai aproape de microcasca japoneza pentru un sunet cat mai bun;

 Set care cuprinde 12 microcăsti Nichel (3 marimi diferite, S,M,L) + Magnet oval pentru extragerea căştilor din ureche. Compatibil cu toate sistemele de tip HandsFree cu microvibrații (colier inductiv) si Cutiuta Gsm cu colier.

 Magnetul Oval este necesar pentru extragerea castiilor cu microvibratii din ureche, chiar si aranjarea/ pozitionarea lor in ureche mai bine pentru obtinerea unui sunet mai placut.

 Acest sistem compus dintrun pix Gsm si microcasca japoneza functioneaza pe acelasi concept ca cel al unui telefon mobil, introduci o cartela sim in dispozitiv si poti fi apelat de catre oricine, indiferent de distanta la care se afla, chiar si de la sute de kilometri sau din alta tara, exact la fel ca atunci cand te suna pe un telefon obisnuit. Functioneaza fara Bluetooth, fara telefon si este nedetectabil.

 Pixul GSM este special conceput pentru utilizatorii de microcasca, care au nevoie de ajutor in situatii speciale. Acesta functioneaza independent de telefon, cu cartela Nano SIM. Pixul raspunde automat in 23 secunde la apeluri, iar multumita microfonului incorporat poti comunica fara restrictii cu persoana care te apeleaza.

 Totodata, poate fi folosit ca si un pix normal, fara a da de banuit celor din jur. Microcasca este de altfel, unul din factorii cheie, aceasta avand culoarea pielii si un sistem avansat de procesare a sunetului, ce garanteaza claritatea acestuia si lipsa interferentelor.

Casca de copiat

 Apasati lung timp de cateva secunde butonul din capatul pixului, pana cand ledul se va aprinde. Pixul GSM va intra in modul standby.

 In timpul convorbirii pixul va transmite automat sunetul catre microcasca, iar prin intermediul microfonului ultrasensibil incorporat se poate discuta, chiar si in soapta, cu cel care va apeleaza. Distanta intre pix si casca din ureche sa nu fie mai mare de 3040cm. Casca este usor de scos din ureche datorita coditei din silicon.

 Pixul GSM functioneaza ca un instrument de scris obisnuit, dar nu este recomandat sa fie folosit tot timpul. Are o cantitate limitata de cerneala si ar trebui sa fie folosit numai atunci cand este necesar.

 Cheie Auto GSM cu casca de copiat fara fire, reprezinta o alternativa a cutiutei gsm cu casca fara fir de culoarea pielii. Imita perfect o cheie auto! Este un dispozitiv pentru copiat nou aparut, functioneaza in toate retelele GSM din Europa, cat si in multe alte tari. Functie de raspuns automat si microfon incorporat.

 Sistem de copiat recomandat pentru orice examen, chiar si pentru cele cu reguli stricte sau la care nu este permis accesul cu telefoane mobile! Sistemul functioneaza fara telefon, fara fire, fara Bluetooth. Nu este necesar ca telefonul sa se afle in aceeasi incapere, chiar il poti lasa acasa. Tot ceea ce ai nevoie este dispozitivul GSM, microcasca in ureche, o cartela SIM si o persoana care sa te ajute.

 Cheie Auto GSM cu casca de copiat fara fire este un modul GSM cu bandă duală, frecvența este de 850/900/1800/1900 Mhz, astfel încât să poată funcționa pentru toate țările. Slotul pentru cartela SIM acceptă numai cardul micro SIM. Distanta transmițătorului de la cheia auto GSM până la casca de copiat din ureche este de aproximativ 3050 cm Microfonul încorporat asigură transmiterea celor mai mici șoapte partenerului tău. Bateria reîncărcabilă încorporată asigură timp de convorbire de până la 4 ore. Indicatorul interior poate arăta pornirea/oprirea (la încărcare, indicatorul va clipi).

 – functioneaza FARA TELEFON – cheia este ea in sine un telefon mobil in miniatura. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci cartela SIM si poti fi apelat de oriunde din lume

 – volum reglabil – volumul in casca poate fi reglat astfel incat sa ai siguranta ca auzi doar tu ceea ce vorbeste interlocutorul

0 Post a Comment:

Post a Comment

We love comments! We appreciate your queries but to protect from being spammed, all comments will be moderated by our human moderators.

Read our full comment policy.